Куманово | Фестивал на Новиот Германски Филм

ПРОГРАМА ЗА КУМАНОВО
Чик
(Комедија/драма)


05.10.-20.00 ч.
МКЦ Козjак


Тони Ердман
(Трагикомедија)


06.10.-20.00 ч.
МКЦ Козjак


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


09.10.-11.00 ч.
МКЦ Козjак


На иста висина
(филм за деца и младинци)


09.10.-13.00 ч.
МКЦ Козjак


Херберт
(драма)


07.10.-20.00 ч.
МКЦ Козjак


24 недели
(Драма)


08.10.-18.00 ч.
МКЦ Козjак

Резервација на билети во Скопје

Кино Милениум
Телефон: (02) 3120-389
bileti@kinomilenium.mk

Кино Фросина
Телефон: (02) 3115-225
bileti@mkc.mk