Битола | Фестивал на Новиот Германски Филм

ПРОГРАМА ЗА БИТОЛАЧик
(Комедија/драма)


13.10.-20.30 ч.
Центар за култура

Тони Ердман
(Трагикомедија)


14.10.-20.00 ч.
Центар за култура

Авантурaтa на Нели
(детски филм)


14.10.-11.00 ч.
Центар за култура

На иста висина
(филм за деца и младинци)


15.10.-11.00 ч.
Центар за култура

Херберт
(драма)


15.10.-20.00 ч.
Центар за култура

24 недели
(Драма)


16.10.-11.00 ч.
Центар за култура

Резервација на билети во Скопје

Кино Милениум
Телефон: (02) 3120-389
bileti@kinomilenium.mk

Кино Фросина
Телефон: (02) 3115-225
bileti@mkc.mk