Охрид | Фестивал на Новиот Германски Филм

ПРОГРАМА ЗА ОХРИД
100 работи
(Комедија)


18.05.-20.00 ч.
Центар за култура


Жешко столче
(драма)


19.05.-20.00 ч.
Центар за култура


Во време кога светлината згаснува
(драма/комедија)


20.05.-20.00 ч.
Центар за култура


Исход на Вистината
(трилер/драма)


21.05.-20.00 ч.
Центар за култура


Љубопитниот Тоби и тајната на нашата планета
(документарец-семеен филм)


19.05.-18.00 ч.
Центар за култура


Tим Tалер или момчето што ја продаде својата насмевка
(семеен филм, авантура, драма)


20.05.-18.00 ч.
Центар за култура

Резервација на билети во Скопје

Кино Милениум
Телефон: (02) 3120-389
bileti@kinomilenium.mk

Кино Фросина
Телефон: (02) 3115-225
bileti@mkc.mk