Тетово | Фестивал на Новиот Германски Филм

ПРОГРАМА ЗА ТЕТОВО
100 Gjëra
(Komedi)


22.05.-17.30 ч.
Центар за култура


Loja me karrige
(Dramë)


23.05.-17.00 ч.
Центар за култура


Në kohërat kur drita shuhet
(Dramë, Komedi)


24.05.-17.00 ч.
Центар за култура


Fundi i së vërtetës
(Thriller, Dramë)


25.05.-17.00 ч.
Центар за култура


Tobi kureshtar dhe sekreti i planetit tonë
(Film dokumentar, familjar)


23.05.-12.30 ч.
Центар за култура


Timm Thaler ose djaloshi që e shiti buzëqeshjen e tij
(Familje, aventurë, dramë)


25.05.-12.30 ч.
Центар за култура


Ndihmë, i zvogëlova prindërit
(Familje, Komedi, aventurë)


24.05.-12.30 ч.
Центар за култура


Paketi me filma


23.05.-21.30 ч.
Центар за култура

Резервација на билети во Скопје

Кино Милениум
Телефон: (02) 3120-389
bileti@kinomilenium.mk

Кино Фросина
Телефон: (02) 3115-225
bileti@mkc.mk