Кавадарци | Фестивал на Новиот Германски Филм

ПРОГРАМА ЗА КАВАДАРЦИ
Чик
(Комедија/драма)


24.10.-19.30 ч.
Центар за култура


Тони Ердман
(Трагикомедија)


25.10.-19.30 ч.
Центар за култура


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


27.10.-11.00 ч.
Центар за култура


На иста висина
(филм за деца и младинци)


27.10.-13.00 ч.
Центар за култура


Херберт
(драма)


26.10.-19.30 ч.
Центар за култура


24 недели
(Драма)


27.10.-19.30 ч.
Центар за култура

Резервација на билети во Скопје

Кино Милениум
Телефон: (02) 3120-389
bileti@kinomilenium.mk

Кино Фросина
Телефон: (02) 3115-225
bileti@mkc.mk