Штип | Фестивал на Новиот Германски Филм

ПРОГРАМА ЗА ШТИП
100 работи
(Комедија)


21.05.-20.00 ч
Универзитет „Гоце Делчев“


Жешко столче
(драма)


22.05.-20.00 ч.
Универзитет „Гоце Делчев“


Во време кога светлината згаснува
(драма/комедија)


23.05.-20.00 ч.
Универзитет „Гоце Делчев“


Исход на Вистината
(трилер/драма)


24.05.-20.00 ч.
Универзитет „Гоце Делчев“


Љубопитниот Тоби и тајната на нашата планета
(документарец-семеен филм)


22.05.-18.00 ч.
Универзитет „Гоце Делчев“


Tим Tалер или момчето што ја продаде својата насмевка
(семеен филм, авантура, драма)


23.05.-18.00 ч.
Универзитет „Гоце Делчев“


Помош, ги смалив родителите
(семеен филм, комедија, авантура)


24.05.-18.00 ч.
Универзитет „Гоце Делчев“


Пакет кратки филмови


21.05.-22.00 ч.
Универзитет „Гоце Делчев“

Резервација на билети во Скопје

Кино Милениум
Телефон: (02) 3120-389
bileti@kinomilenium.mk

Кино Фросина
Телефон: (02) 3115-225
bileti@mkc.mk