Програма | Фестивал на Новиот Германски ФилмЧИК
(Комедија-драма)


04.10.2017 во 20.00 ч.
Кино Милениум


Тој е повторно тука
(комедија/сатира)


05.10.2017 во 19.00 ч.
Кино Фросина


Поздрави од Фукушима
(драма)


05.10.2017 во 21.00 ч.
Кино Фросина


Ние сме плимата
(научна-фантастика/мистерија)


06.10.2017 во 19.00 ч.
Кино Фросина


Тони Ердман
(трагикомедија)


06.10.2017 во 21.00 ч.
Кино Фросина


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


08.10.2017 во 11.00 ч.
Кино Фросина


На иста висина
(филм за деца и младинци)


08.10.2017 во 13.00 ч.
Кино Фросина


Време на канибалите
(драма, сатира)


08.10.2017 во 19.00 ч.
Кино Фросина


Херберт
(драма)


08.10.2017 во 21.00 ч
Кино Фросина


Чик
(Комедија-драма)


09.10.2017 во 19.00 ч
Кино Фросина


24 недели
(драма)


09.10.2017 во 21.00 ч.
Кино Фросина
Чик
(Комедија/драма)


05.10.-20.00 ч.
МКЦ Козjак


Тони Ердман
(Трагикомедија)


06.10.-20.00 ч.
МКЦ Козjак


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


09.10.-11.00 ч.
МКЦ Козjак


На иста висина
(филм за деца и младинци)


09.10.-13.00 ч.
МКЦ Козjак


Херберт
(драма)


07.10.-20.00 ч.
МКЦ Козjак


24 недели
(Драма)


08.10.-18.00 ч.
МКЦ КозjакЧик
(Комедија/драма)


12.10.-20.00 ч.
Центар за култура


Тони Ердман
(Трагикомедија)


13.10.-18.00 ч.
Центар за култура


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


14.10.-16.00 ч.
Центар за култура


На иста висина
(филм за деца и младинци)


14.10.-18.00 ч.
Центар за култура


Херберт
(драма)


13.10.-20.00 ч.
Центар за култура


24 недели
(Драма)


14.10.-20.00
Центар за култураЧик
(Комедија/драма)


13.10.-20.30 ч.
Центар за култура


Тони Ердман
(Трагикомедија)


14.10.-20.00 ч.
Центар за култура


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


14.10.-11.00 ч.
Центар за култура


На иста висина
(филм за деца и младинци)


15.10.-11.00 ч.
Центар за култура


Херберт
(драма)


15.10.-20.00 ч.
Центар за култура


24 недели
(Драма)


16.10.-11.00 ч.
Центар за култураЧик
(Комедија/драма)


07.10.-20.00 ч.
Центар за култура


Тони Ердман
(Трагикомедија)


08.10.-20.00 ч.
Центар за култура


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


09.10.-13.00 ч.
Центар за култура


На иста висина
(филм за деца и младинци)


10.10.-13.00 ч.
Центар за култура


Херберт
(драма)


09.10.-20.00 ч.
Центар за култура


24 недели
(Драма)


10.10.-20.00 ч.
Центар за култураЧик
(Комедија/драма)


03.11.-20.00 ч.
Театар Велес


Тони Ердман
(Трагикомедија)


04.11.-20.00 ч.
Театар Велес


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


04.11.-11.00 ч.
Театар Велес


На иста висина
(филм за деца и младинци)


05.11.-11.00 ч.
Театар Велес


Херберт
(драма)


04.11.-20.00 ч.
Театар Велес


24 недели
(Драма)


05.11.-20.00 ч.
Театар ВелесЧик
(Комедија/драма)


25.10.-20.00 ч.
Центар за култура


Тони Ердман
(Трагикомедија)


26.10.-20.00 ч.
CBC LOJA


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


26.10.-18.00 ч.
CBC LOJA


На иста висина
(филм за деца и младинци)


27.10.-18.00 ч.
CBC LOJA


Херберт
(драма)


27.10.-20.00 ч.
CBC LOJA


24 недели
(Драма)


28.10.-20.00 ч.
CBC LOJAЧик
(Комедија/драма)


24.10.-19.30 ч.
Центар за култура


Тони Ердман
(Трагикомедија)


25.10.-19.30 ч.
Центар за култура


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


27.10.-11.00 ч.
Центар за култура


На иста висина
(филм за деца и младинци)


27.10.-13.00 ч.
Центар за култура


Херберт
(драма)


26.10.-19.30 ч.
Центар за култура


24 недели
(Драма)


27.10.-19.30 ч.
Центар за култураЧик
(Комедија/драма)


23.10.-20.00 ч.
Универзитет
„Гоце Делчев“Тони Ердман
(Трагикомедија)


24.10.-20.00 ч.
Универзитет
„Гоце Делчев“Авантурaтa на Нели
(детски филм)


27.10.-17.00 ч.
Универзитет „Гоце Делчев“


На иста висина
(филм за деца и младинци)


27.10.-19.00 ч.
Универзитет
„Гоце Делчев“Херберт
(драма)


25.10.-20.00 ч.
Универзитет
„Гоце Делчев“24 недели
(Драма)


26.10.-20.00 ч.
Универзитет
„Гоце Делчев“
Чик
(Комедија/драма)


01.11.-20.00 ч.
Центар за култура


Тони Ердман
(Трагикомедија)


02.11.-19.00 ч.
Центар за култура


Авантурaтa на Нели
(детски филм)


03.11.-17.00 ч.
Центар за култура


На иста висина
(филм за деца и младинци)


03.11.-19.00 ч.
Центар за култура


Херберт
(драма)


02.11.-21.00 ч.
Центар за култура


24 недели
(Драма)


03.11.-21.00 ч.
Центар за култура

Резервација на билети во Скопје

Кино Милениум
Телефон: (02) 3120-389
bileti@kinomilenium.mk

Кино Фросина
Телефон: (02) 3115-225
bileti@mkc.mk