Медиа | Фестивал на Новиот Германски Филм

Каталог

Кликнете на каталогот за да го превземете

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Програма

Кликнете на програмата за да ја превземете

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Постер

Кликнете на постерот за да го превземете

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Резервација на билети во Скопје

Кино Милениум
Телефон: (02) 3120-389
bileti@kinomilenium.mk

Кино Фросина
Телефон: (02) 3115-225
bileti@mkc.mk